ČeskoMB

Česká reprezentace prohrála až v posledním utkání Spring Training

V neděli čekal na české baseballisty poslední zápas Spring Training na Tenerife. Po dvou remízách a dvou výhrách poprvé v přípravě prohráli.

Stejně jako v sobotu, tak i v neděli byl soupeřem svěřenců Pavla Chadima domácí tým Tenerife Marlins. Jeho hráči se dostali do vedení hned v první směně, když jejich leadoff hitter Luis Rodriguez odpálil solo homerun. To Češi si na první hit museli počkat až do páté směny, kdy se po sobě prosadili Jakub WinklerJakub Kubica. Prvně jmenovaný o chvíli později doběhl také pro jediný doběh Česka v utkání. Víckrát se již Češi na pálce neprosadili a celkem nasbírali 13 strikeoutů.

To útok soupeře se prosazoval proti všem nadhazovačům Česka a nakonec v šesti směnách stáhl 11 doběhů. Marlins tak nakonec zvítězili nad českou reprezentací vysoko 11-1.

Nový manažer reprezentace Pavel Chadim tak zaznamenal první prohru u mužského národního týmu, ale s výsledky v průběhu uplynulého týdne může být spokojen. Nejblíže se mužská reprezentace představí před domácími fanoušky na Pražském baseballovém týdnu.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
 Česko 0 0 0 0 1 0 0     1 2 2
 Marlins 1 0 4 2 2 2 –     11 10 1
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..