College BaseballMBOstatní

College Baseball: Do hry se zapojila čtveřice Čechů

V uplynulých dnech se v zámoří zapojilo do zápasů univerzitních a středoškolských týmů hned několik českých hráčů. Všichni znovu ukázali, že budoucnost českého baseballu vypadá slibně.

V týmu prvodivizní univerzity Charleston Southern opět nastoupil Daniel Padyšák, který letos dostává příležitost jako reliever. Tentokrát přidal 1.2 odházených směn, v nichž nepovolil ani jeden hit a rozdal 4 strikeouty. Jeho ERA v dosavadním průběhu sezony je zatím 1.35.

Marek Chlup v dresu North Greenville pokračuje v dobrých výkonech a v pátek proti univerzitě Chowan si připsal do statistik další 2 hity při výhře 12-4. K tomu přidal další ukradenou metu, jichž má na svém kontě již 10.

Ve středu a ve čtvrtek odehrál dva duely za středoškolský celek Cardinal Gibbons Chiefs proti Coral Glades Jaguars i David Bauer. Ten byl opět vidět, když se v prvním utkání dvěma hity podílel na výhře svého celku. Druhý zápas již vyhrál soupeř, ale Bauer se dokázal dvakrát dostat na metu. David se tak drží v čele týmových statistik AVG s .357 a OBP (.500)

Také Michal Kovala na svém twitterovém účtu sdílel informaci, že nastoupil na kopec Combine Academy. Odházel 1.1 směny, v nichž nepovolil ani jeden hit a rozdal 3 strikeouty.

Češi v akci:
Marek Chlup – 6 AB, 2 R, 2 H, 1 RBI, 0 BB, 1 SO, SB
Daniel Padyšák – 1.2 IP, 0 H, 0 R, 0 ER, 1 BB, 4 SO
David Bauer (viz. text a tweet)
Michal Kovala (viz. text a tweet)

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..