ČeskoMB

Reprezentace přidala v přípravě druhou výhru

Po třech zápasech s Francií čekal na svěřence Pavla Chadima další přípravný duel na Kanárských ostrovech. Tentokrát ale proti domácímu klubu Tenerife Marlins.

Do utkání český tým vstoupil s Ondřejem Satoriou na kopci. Ostravský nadhazovač nakonec odházel 3 směny a povolil v nich pouze 2 hity a žádný doběh. Když jej na kopci vystřídal Alber Pražák, tak Češi již vedli 1-0. O vedení se postaral solo homerunem v dohrávce druhé směny Martin Červenka.

Mladý Pražák dokázal navázat na Satoriu a ve dvou směnách také nepovolil Marlins ani jeden doběh. Duel tak měl doházet Jake Rabinowitz. Teprve proti němu se dokázali hráči Tenerife poprvé prosadit a po doběhu Galvana vyrovnali skóre na 1-1. Stejné skóre svítilo na tabuli i před dohrávkou poslední sedmé směny. V ní se dokázali dostat na emty Patrik Kadrnožka a Jakub Kubica, aby pak prvně jmenovaného stáhl pro walkoff doběh Petr Zýma.

Češi tak neprohráli ani ve čtvrtém přípravném zápase v tomto týdnu. V neděli pak na ně čeká poslední duel přípravy opět proti Tenerife Marlins.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
 Marlins 0 0 0 0 0 1 0     1 5 1
 Česko 0 1 0 0 0 0 1     2 5 1

Fan Club Baseball Czech | Facebook

Volné uskupení lidí podporující české baseballové reprezentace ⚾️??.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..