ČeskoMB

EXL: Hráči úvodního týdne jsou Martin Červinka a James Boyce

Stejně jako v minulé sezoně, tak i letos Česká baseballová asociace dává fanouškům možnost zvolit si nejlepší hráče každého hracího týdne. V tom prvním na Instagramu nejvíce hlasů dostali Martin ČervinkaJames Boyce.

V pětadvaceti letech a po odchodu Martina Schneidera, případně Přemka Chrousta, se od Martina Červinky očekává, že byl měl převzít roli jednoho z lídrů brněnských Draků. To v sérii proti Eagles Praha naplnil měrou vrchovatou, když zaznamenal 8 hitů ze 13 stavů na pálce. K tomu přidal 2 mety zdarma, což jeho OBP vystřelilo na číslo .688. Zaslouženě tak byl zvolen nejlepším hráčem, když v souboji s Matějem Vlachem získal 54% hlasů.

Mezi nadhazovači mohli vybírat mezi Johnem Kennedym z Hrochů a Jamesem Boycem z Hluboké. Z přes více jak 500 hlasů nakonec 64% z nich dostal nadhazovač Sokola, který si v nedělním utkání proti Technice připsal 6 odházených směn a 0 earned runs. Kromě toho umožnil pouze 2 hity a rozdal 9 strikeotů.

Jak Martin Červinka, tak také James Boyce se stali nejlepšími hráči týdne poprvé. V minulém roce mezi oceněnými oba jmenovaní chyběli.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..