ČeskoMB

Draci vysoko prohráli i ve druhém zápase na Poháru Mistrů

Po prohře v prvním utkání si chtěli Draci na Poháru Mistrů spravit chuť v utkání proti L&D Amstersam. To se nakonec nepovedlo a šance na postup do semifinále se českému týmu výrazně snížila.

Vstup do zápasu v podání Draků nevypadal úplně špatně, když Arnošt Dubový odpálil double. Jenže to bylo ze strany Draků na několik směn vše a další hit přidal až v páté směně Milan Prokop.

Na kopci začal utkání Filip Čapka. Ten měl slušný vstup do zápasu, když v první směně nepustil na metu ani jednoho pálkaře. Jenže hned v druhé směně se začal trápit a Nizozemci jej začali pálit a stahovat doběhy. Ve třetí směně tak šel na kopec Juan Jaime, ale ani on si nevedl o moc lépe a nakonec odházel jen 1.1 směny, v niž povolil 3 doběhy.

V šesté směně se Amsterdam díky dvěma dvoubodovým homerunům dostal na rozdíl větší než deset doběhů. Za stavu 0-14 poslali Draci na kopec pozičního hráče Martina Kalábka. Proti němu Amsterdam dokázal navýšit vedení o další dva doběhy a Draky ze hřiště dostal až déšť.

Utkání tak bylo předčasně ukončeno a naštěstí pro Draky se jim do statistik nepočítá sedm umožněných doběhů v šesté směně. Po dvou utkáních tak má český vicemistr na kontě dvě prohry. Draky ještě čeká jeden zápas v základní skupině, ve kterém vyzvou německý Heidenheim.

8.6.22123456789RHELOB
 Amsterdam 0 2 4 3 0     9 9 0 5
 Draci 0 0 0 0 0     0 2 1 2

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..