ČeskoMB

EXL: Tempo vyhrálo dohrávaný zápas s Eagles

Ve čtvrtek pokračovala baseballová Extraliga jedním utkáním. V Praze se v městském derby utkali baseballisté Eagles a Tempa. Pro oba celky to byl třetí duel série v TOP 6, když v předchozích dvou si rozdělily po jedné výhře.

Trenéři obou týmů od začátku vsadili na mladé nadhazovače. Za domácí Eagles tak startoval Albert Pražák, za Tempo Ondřej Vank. A oba předvedli kvalitní výkon. O něco spokojenější byl hostující Vank, který v šesti směnách povolil pouze jeden doběh. Obdobně si šest směn vedl i domácí startér. V sedmé směně ale Tempo dokázalo jít dvěma doběhy do vedení 3-1.

V osmé směně poslali domácí na kopec Davida Wilsona. Toho okamžitě přivítal Filip Smola svým sedmým homerunem v této sezoně. Wilson nakonec směnu ani nedoházel a s dvěma běžci na metách jej nahradil Tadeáš Zavadil. Ten sice dokázal v osmé směně zastavit útok Tempa, ale v následujícím inningu již hosté přidali další doběh.

Hosté od sedmé směny postavili na kopec Štěpána Dupala. Ten v nadcházejících dvou směnách nepovolil žádný doběh. V deváté pak šel házet Anthony Fell. Proti němu dokázali Eagles se dvěma outy obsadit všechny mety. Z této šance ale žádný doběh nevytěžili a Tempo tak vyhrálo druhý duel v sérii a celkově pátý v sezoně proti svému městskému rivalovi. Zároveň se Tempo osamostatnilo na prvním místě tabulky TOP 6. Eagles se po prohře propadli na páté místo s bilanci 2-4.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
 Tempo Praha 0 0 0 1 0 0 2 1 1   5 9 0
 Eagles Praha 0 0 0 0 1 0 0 0 0   1 7 1
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..