ČeskoMB

Češi na úvod přípravy před kvalifikací na WBC těsně podlehli Německu

V úterý večer odehráli čeští baseballisté první přípravné utkání před nadcházející kvalifikací na World Baseball Classic. Soupeřem jim byli reprezentanti Německa.

Němci chtějí na domácím turnaji uspět a do Prahy přivezli velmi silný tým, v němž nechyběli také baseballisté se zkušenostmi z Major League Baseball. Byl to ale Daniel Aldrich, který to dotáhl nejdále na farmu Yankees v Single A, jenž solo homerunem v první směně poslal Němce do vedení. V té chvíli asi jen málokdo tušil, že to bude jediný doběh, který bude na Eagles Parku k vidění.

V dalších směnách totiž zápasu dominovali nadhazovači, kteří celkem povolili pálkařům pouze 6 úspěšných odpalů. Dva z nich byli na straně českého celku a o oba se postaral Martin Červenka.

Češi na kopci prostřídali nadhazovačů. Startující Marek Minařík odházel celkem 5 směn, v niž rozdal také 5 strikeoutů. O zbylé směny se pak rozdělili Jeffrey Barto, Michal Kovala a Lukáš Hlouch.

Svěřenci manažera Pavla Chadima tak na úvod přípravy podlehli Německu nejtěsnějším možným rozdílem. Další duel proti stejnému soupeři je čeká hned ve středu odpoledne.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9   R H E
 Německo 1 0 0 0 0 0 0 0 0   1 4 1
 Česko 0 0 0 0 0 0 0 0 0   0 2 0
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..