MBMLB

MLB: Albert Pujols je novým členem klubu 700

V pátečním utkání St. Louis Cardinals se Albert Pujols výrazně zapsal do baseballové historie, když jako čtvrtý hráč historie Major League Baseball dosáhl na metu 700 homerunů.

Pujols přitom vstupoval do zápasu s 698 homeruny na svém kontě. Ve třetí směně ale odpálil proti Andrew Heaneymu první homerun v utkání a dostal se na číslo 699.

The Athletic on Twitter: “CAREER HOME RUN NO. 6️⃣9️⃣9️⃣ FOR ALBERT PUJOLS.? @Cardinals | @PujolsFive pic.twitter.com/ozSKQB9hnV / Twitter”

CAREER HOME RUN NO. 6️⃣9️⃣9️⃣ FOR ALBERT PUJOLS.? @Cardinals | @PujolsFive pic.twitter.com/ozSKQB9hnV

O směnu později již na kopci Dodgers stál reliever Phil Bickford. ani to ale veterána ve službách Cardinals nezastavilo a dalším odpalem za plot dosáhl vytoužené mety 700.

The Athletic on Twitter: “CAREER HOME RUN NO. 7️⃣0️⃣0️⃣ FOR ALBERT PUJOLS.? @MLB | #AlbertPujols pic.twitter.com/luhpAVR4kb / Twitter”

CAREER HOME RUN NO. 7️⃣0️⃣0️⃣ FOR ALBERT PUJOLS.? @MLB | #AlbertPujols pic.twitter.com/luhpAVR4kb

Pujols tak doplnil trojici Babe Ruth (714), Hank Aaron (755) a Barry Bonds (762) a stla se čtvrtýmv historii, jenž má na svém kontě 700 homerunů.

V tomto měsíci již Pujols poslal za plot 6 míčů a od začátku srpna si zlepšil statistiky o 14 homerunů. Očekává se ale, že po této sezoně ukončí hráčskou kariéru. Fanoušci by ale rádi viděli Pujolse pokračovat v hraní, aby překonal minimálně legendárního Babe Rutha.

St. Louis Cardinals on Twitter: “For generations to come, we will tell our kids and grandkids what it was like to watch Albert Pujols play. pic.twitter.com/W1DZDAb5Db / Twitter”

For generations to come, we will tell our kids and grandkids what it was like to watch Albert Pujols play. pic.twitter.com/W1DZDAb5Db

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..