ČeskoMB

EXL: Dle SR Company Eagles přivádí dvojici zahraničních hráčů

Na instagramovém profilu SR Company, která zprostředkovává posily z latinské Ameriky, se objevila informace o podpisu dvou hráčů s extraligovým týmem Eagles Praha. Ty by měla posílit dvojice José Balaguera a Jonalbert Rumbol.

Venezuelský nadhazovač José Balaguera by měl dle informací společnosti házet rychlostí 92 mil v hodině. Balaguera podle informací měl na nějaký čas přestat s baseballem, ale následně se rozhodl opět trénovat. Původně catcher se začal věnovat čistě nadhazování a štace v Eagles Praha by měla být jeho první v zahraničí. Otázkou je, na jakých pozicích jej budou Eagles využívat. Jestli pouze na nadhozu, nebo i na pozici catchera.

“Především díky Bohu ?♥️… Díky SR Company, že mi dala příležitost splnit si svůj sen, díky za důvěru v můj talent… Je to tak, opravdu to nebylo jednoduché, ale tady si plním svůj sen díky vám?♥️ a ano Tak to bylo, díky tomu, že tato společnost vyšla na světlo, jsem znovu získal lásku k baseballu. Jsem hrdý na to, že mohu reprezentovat tuto společnost. Z hloubi srdce moc děkuji,” napsal samotný hráč pod status společnosti.

Jose Balaguera – RHP – Venezuela

Uploaded by Andrea D’Auria on 2022-11-20.

Ještě větší neznámou je pro nás druhý podepsaný hráč Jonalbert Rumbol. Tento mladý nadhazovač pochází také z Venezuely a také v jeho případě by se mělo jednat o jeho první angažmá v Evropě.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..