ČeskoMB

EXL: Jake Rabinowitz by měl posílit Třebíč Nuclears

V Informační systému České baseballové asociace se objevil další zajímavý přestup. Tentokrát na ose Praha – Vysočina. Do Třebíče by měl totiž zamířit reprezentační nadhazovač Jake Rabinowitz. Přestup ale zatím není schválen a je ve stádiu řízení.

Američan, který v minulém roce získal české občanství, přitom celou dosavadní kariéru v České republice spojil s Tempem Praha. V jeho dresu odehrál celkem 307 utkání. V nich zaznamenal pálkařský průměr .313, OBP .411 a 213 RBI. Kromě toho odházel celkem 848.2 směn s ERA 4.04 a 780 strikeouty. V loňské sezoně však Rabinowitz neskočil pouze do čtvrtnácti utkání, což je nejméně ze všech devíti sezon, které v Extralize odehrál. Dá se předpokládat, že Třebíč pětatřicetiletého nadhazovače bude využívat více v bullpenu, když by mohl působit jako “long reliver”.

Třebíč tak po návratu Lukáše Hloucha přivádí další posilu na nadhazovací kopec. Letos by tak měla mít k dispozici také čtveřici Lukáš Smejkal, Lukáš Pacal, Ryan JohnsonTadeáš Kalčev. Své může odházet také manažer Jeffrey Barto.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..