ČeskoMB

EXL: SR Company hlásí také trojici posil pro Tempo

Posledním týmem, který by měl mít posily skrz SR Company je pražské Tempo. To by mělo přitáhnout skrze tuto společnost hned trojici posil.

Tou první je navrátilec Keibert Petit. Ten v minulém roce působil v Tempu zejména jako catcher. V dalších zápasech nastupoval také na pozicích ve vnějším poli. Otázkou je jestli, jakou pozici bude v týmu zastávat po příchodu Martina Červenky, který by měl být hlavním catcherem pražského týmu. V minuém roce bývalý hráč organizace Red Sox nastoupil za Tempo do 23 utkání, ve kterých měl pálkařský průměr .329 a OPS .951.

Další posilou by měl být bývalý prospekt Texas Rangers nadhazovač Jhonny Durán. Dvaadvacetiletý Venezuelan však na farmě Rangers hrál nejvýše na úrovni Rookie v Dominikánské republice, kde měl v 74 odházených směnách ERA 4.38.

Jhonny Duran – RHP – Venezuela

Uploaded by Andrea D’Auria on 2022-11-20.

Třetí posilou by měl být mladý venezuelský nadhazovač Adonai Goyo. Dohledat informace k tomuto hráči se nám nepodařilo, ale podle SR Company by měl mít dobrou rychlost nadhozů a dobrou kontrolu nadhozů. To si budeme moct ověřit teprve až na českých hřištích.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..