ČeskoMB

EXL: Ryan Berg povede Techniku Brno. Vrací se Richard Sázavský

V následující sezoně povede loni sedmý tým extraligové tabulky Techniku Brno Australan Ryan Berg. Klub tuto informaci oznámil na svých profilech na sociálních sítích.

Ryan Berg klub na Kraví hoře dobře zná, protože tu působil jako hráč v letech 2009 a 2019. V sezoně 2019 dokonce začal jako hrající manažer Techniky, ale v průběhu ročníku se jeho cesty s klubem rozešly. Ve čtyřiceti letech ještě stále může Berg týmu pomoct také na pálce v důležitých momentech.

Návrat Sázavského

Podle Informačního systému ČBA je v řízení také návrat odchovance klubu Richarda Sázavského. Ten poslední dva roky strávil na Vysočině v týmu Třebíč Nuclears. V minulém roce se mu ale příliš nedařilo, když v 29 zápasech měl pálkařský průměr .167, což byl jeho nejhorší výkon z třinácti odehraných sezon v české nejvyšší soutěži. Na Kraví hoře věří, že by mohl navázat na svůj poslední ročník v jejich dresu, kdy měl průměr .352 a OBP .470.

Dalšími hráči, kteří v letošní offseason přestupují do Techniky jsou Tomáš JurčíkSvatoslav Kraut. Také pro tyto dva hráče není klub neznámou, protože v něm odehráli v minulém roce několik zápasů. Zatímco Jurčík si v dresu Techniky loni odkroutil extraligovou premiéru, tak Kraut na Kraví hoře oživil svou extraligovou kariéru po dvou letech, kdy nejvyšší soutěž nehrál.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..