MBMLB

MLB.TV pro rok 2023 již je k dispozici. Slibuje více baseballu.

Streamovací služba MLB se spustí v úterý pro sezónu 2023. Nově budou mít všichni předplatitelé MLB.TV přístup k Minor League Baseball, který je součástí jejich předplatného – což znamená více živého baseballu než kdy předtím a více způsobů, jak sledovat přidružené členy vašeho oblíbeného týmu.

Předplatitelé MLB.TV mohou prostřednictvím aplikace First Pitch sledovat více než 7 000 streamovaných zápasů farem všech 30 klubů MLB, včetně všech 60 klubů Triple-A a Double-A, plus domácí zápasy z více než 40 dalších klubů a vybrané zápasy playoff.

Upgrady aplikací a další videa na vyžádání
To není vše, co je v této sezóně nové. V rámci mobilních aplikací MLB bude v roce 2023 představeno nové centrum Watch, které zpřístupní více videoobsahu než kdy dříve – živé programy i videa na vyžádání pro oblíbené týmy fanoušků a celou MLB.

V této sezóně přichází na vybraná připojená zařízení také režim Gameday na velké obrazovce s pokročilými daty a podrobnostmi o jednotlivých rozehrách, které fanoušky více vtáhnou do hry.

Knihovna obsahu MLB.TV bude také plná nových epizod původních pořadů jako ‘Baseball Zen’ a ‘Carded’, nových pořadů jako ‘Inside Stitch’, baseballových dokumentů a dalších – s rozšířeným přístupem k této knihovně pro MLB At Bat. také předplatitelé.

S MLB.TV mohou fanoušci samozřejmě sledovat každý zápas základní části, stejně jako vybrané zápasy Spring Training, živě online nebo na svých oblíbených podporovaných zařízeních.

Při streamování zápasů si předplatitelé mohou vybrat mezi kanály doma a venku a sledovat zápasy pomocí živého DVR a ovládacích prvků přehrávání ve hře, jako jsou klikací skóre a live scoreboardy.

Roční balíčky MLB.TV a balíčky MLB.TV pro jeden tým také zahrnují místní předzápasové a pozápasové pokrytí pro vybrané týmy a archivy sezón 2022 a 2021. (Zápasy playoff by měli být také k dispozici předplatitelům, ale to se může dle podmínek služby změnit – pozn.red.)

Roční předplatné MLB.TV na rok 2023 je k dispozici za 149,99 dolarů na celou sezónu nebo 24,99 dolarů měsíčně. Balíčky pro jeden tým jsou k dispozici za 129,99 dolarů na sezónu.

MLB Audio je nyní At Bat – a má mnohem víc než jen zvuk
Pro rok 2023 má MLB Audio nový název: At Bat. Proč nový název? Protože toto předplatné nabízí pro nadcházející sezónu mnohem víc než jen audio.

Novinkou pro tento rok jsou všechna videa, která jsou nyní k dispozici v rámci tohoto předplatného. Předplatitelé At Bat budou moci sledovat živá videa ze zápasů Minor League v aplikaci First Pitch a MLB – stejně jako předplatitelé MLB.TV. Předplatitelé At Bat také získají přístup k obsahu určenému pouze pro předplatitele, jako je MLB Big Inning, naše denní show s živými náhledy a nejdůležitějšími momenty v reálném čase, stejně jako přístup k naší knihovně originálních a dokumentárních videí na vyžádání pouze pro předplatitele.

Předplatné At Bat je 3,99 dolarů měsíčně nebo 29,99 dolarů na rok. Ke všem cenám je potřeba přičíst ještě DPH 21%.

Úplné srovnání různých nabídek předplatného MLB naleznete níže.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..