ČeskoMB

Lístky na Mistrovství Evropy v Česku jsou již v prodeji

Ve čtvrtek spustila Česká baseballová asociace prodej vstupenek na letošní Mistrovství Evropy v baseballu mužů, které se bude konat na pěti českých stadionech.

Vstupenky na zápasy české reprezentace v Ostravě se cenově pohybují od 190,- Kč do 390,- Kč. Dle nákresu na webu tickets.eurobaseball2023.com je vidět, že v Arrows Parku vyrostou pro turnaj další tři nové tribuny. Tribuna F dokonce v pravém vnějším poli. Za klasickou tribunou vyroste ještě jedna (D), která by měla pojmout 516 diváků navíc. Zdá se tedy, že s kapacitou hlediště by pro skupinovou fázi problém být nemusel.

Tribuny na Arrows PArku

Na dalších stadionech bude stát vstupenka na jeden zápas 290,- Kč. Mnohem výhodněji vyjde celodenní vstupenka na 2 zápasy, která stojí 350,- Kč.

Pokud Češi postoupí ze základní skupiny, tak playoff již odehrají v YD Baseball aréně v Brně. Tam si můžou již nyní koupit vstupenky na čtvrtfinále za cenu 290,- Kč resp. 390,- Kč. Za vstupenky na semifinálové a finálové zápasy zaplatí fanoušci 390,- Kč nebo 490,- Kč. Záleží, jestli se fanoušci rozhodnou pro místo na hlavní tribuně, nebo na některé ze dvou nově přistavených.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..