ČeskoMB

Za podporu v zápase proti Číně čeká fanoušky snídaně s Pavlem Chadimem

Manažer české baseballové reprezentace Pavel Chadim ukázal svůj charakter. Začátkem února před startem World Baseball Classic slíbil, že pozve fanoušky, kteří budou fandit na stadionu Tokyo Dome v utkání proti Číně, na společnou snídani v průběhu Mistrovství Evropy 2023. Své slovo dodržel a nyní zveřejnil datum a místo.

Tato milá událost by měla proběhnout ráno 24. září v Ostravě. Tedy v den zahájení evropského šampionátu. Česko pak večer od 18:00 nastoupí do úvodního duelu na turnaji proti Rakousku. Pouze přesné místo snídaně zatím není známo, ačkoliv Pavel Chadim vyjádřil přání, aby se tak stalo přímo na Arrows Parku. Fanoušci tak budou mít skvělou příležitost se manažera národního týmu na cokoliv zeptat, případně mu osobně vyjádřit podporu před Mistrovstvím Evropy.

Milí fanoušci, členové Fan clubu českého baseballu, za celý národní tým bych vám chtěl poděkovat za neutuchající podporu nejen během WBC v Japonsku. Skutečně díky, podporu jsme cítili i na dálku a i díky tomu se hráčům hrálo daleko lépe se soupeři i papírově silnějšími. Na těchto stránkách jsem veřejně slíbil, že všechny fanoušky z našeho Fan clubu, kteří vážili cestu do Japonska a přivedou nás k výhře na WBC, pozveme na snídani před ME v září. Své slovo bych chtěl splnit, proto bych všechny členy našeho Fan clubu, kteří nás hnali k výhře nad Čínou chtěl pozvat v sobotu 24.září v Ostravě na společnou snídani. Prosím jen do konce dubna napište na mail p.podhajecky@centrum.cz , předseda Fan clubu Pavel Podhajecký mi pomůže s organizací. Věříme, že si snídani užijeme v areálu Arrows Parku a pozitivně nastartujeme základní skupinu, kterou hrajeme v Ostravě.” napsal Pavel Chadim ve FB skupině Fanclubu.

Zároveň s tímto oznámením lodivod reprezentace sdělil, že v nejbližších dnech by měl být založen ‘Fond české reprezentace na podporu hraní a studia mladých talentovaných baseballistů v zahraničí’. První finance by do něj měla přinést dražba dvou dresů z World Baseball Classic. Fanoušci si tak můžou vydražit velmi cennou memorabilii a zároveň podpoří dobrou věc.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..