Česko

EXL: Petr Čech dosáhl mety 700 hitů

V pátečním utkání v Hluboké nad Vltavou se do historie Extraligy opět o něco výrazněji zapsal pálkař brněnských Hrochů Petr Čech. Ten totiž jako šestý hráč historie dosáhl na metu 700 úspěšných odpalů.

Petru Čechovi před zápasem k této metě chyběly dva hity. Hned v první směně ale deficit snížil, když solo homerunem poslal Hrochy do vedení. Na další úspěšný odpal si musel počkat až do poslední směny. Před ní ještě hrozilo, že se na pálku ani nemusí dostat, protože byl až čtvrtým pálkařem v pořadí. Jenže dva Hroši svj stav na pálce zvládli a Petr Čech se dostal do hry. Svým odpalem proti Alecu Lemmonovi navíc stáhl také čtvrtý doběh Hrochů, kteří nakonec dokázali otočit nepříznivý stav z 2-5 na 6-5.

Milujeme Baseball on Twitter: “Petr Čech v pátek takto odpálil svůj 700. hit v Extralize pic.twitter.com/AaFSaZ3Myu / Twitter”

Petr Čech v pátek takto odpálil svůj 700. hit v Extralize pic.twitter.com/AaFSaZ3Myu

Petr Čech je tak teprve šestým hráčem historie Extraligy, který dokázal odpálit 700 hitů. Mezi aktivními hráči mu aktuálně patří 4. místo, když na vedoucího Aleše Navrátila aktuálně ztrácí přes 400 hitů. V nejvyšší soutěži Petr Čech oblékal dresy Arrows Ostrava, Draků Brno a Hrochů.

PořJménoH
1.NAVRÁTIL Aleš (ARR)1 115
2.Budský Pavel (DRA)1 033
3.MALÍK Jakub (ARR)921
4.HAJTMAR Jakub (DRA)834
5.Střítecký Martin (TECH)788
6.ČECH Petr (HRO)700
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..