MBMLB

MLB: Cedric Mullins zaznamenal Cycle

V pátečním utkání Baltimore Orioles s Pittsburgh Pirates se do historie zapsal Cedric Mullins. Vnější polař Orioles totiž zaznamenal Cycle.

Mullins započal tažení za Cycle ve třetí metě, kdy odpálil jednometový odpal. Následně přidal třímetový ve páté směně a dvoumetový v sedmé. Vše završil tříbodovým homerunem v osmé směně. Stal se tak teprve sedmým hráčem historie klubu v Baltimore (od roku 1954), jemuž se tento kousek povedl a prvním loňského Cycle jeho spoluhráče Austina Hayse. Historie klubu čítá celkem 12 Cycle (5x jako St. Louis Browns).

The Athletic on Twitter: “A HOME RUN FOR THE CYCLE ?Cedric Mullins is now the seventh player in Orioles history to complete the cycle.? @Orioles pic.twitter.com/KFpnboqJxp / Twitter”

A HOME RUN FOR THE CYCLE ?Cedric Mullins is now the seventh player in Orioles history to complete the cycle.? @Orioles pic.twitter.com/KFpnboqJxp

Orioles i díky Cycle Mullinse porazili Pirates 6-3 a zlepšili se letos již na bilanci 25 výher a 13 proher.

“Byl to velmi očekávaný moment a bylo pro mě skvělé prosadit se za tým,” řekl Mullins po utkání o svém posledním švihu. “Samozřejmě víte, že jste na jediné švih daleko od Cycle, ale zároveň se snažíte udělat práci, stáhnout pár bodů a všechno tak nějak zapadlo.”

Seznam hráčů Orioles s Cycle

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..