MBOstatní

Na HitHitu můžete podpořit mezinárodní baseballový projekt

Na crowfoundingovém webu HitHit se objevil po čase opět projekt, který má co dělat s baseballem. Tentokrát totiž můžete podpořit mezinárodní baseballový tým, který vznikl ve Skotsku. Zakladatelem projektu je Češka Monika Hamzová.

Rays Baseball Club sídlí v Edinburghu, kde pravidelně každou neděli také probíhají tréninky. V klubu by rádi tréninky rozšířily také o další den v týdnu, ale i k tomu potřebují pomoc, aby byli schopni zaplatit nájem. Přáním je také zapojit se do zápasů nejen ve Velké Británii, ale také v Česku.

I přestože to není sport, který bz byl tolik oblíbený a preferovaný v UK tak jako kriket, rozhodli jsme zkusit naše štěstí a s partnerem, který hrál profesionálně v USA a je zkušeným koučem jsme se rozhodli založit vlastní klub pro ty kteří si nemůžou dovolit platit nehorázné poplatky za členství a vlastně taky abychom dokázali, že s pomocí Vás všech je všechno možné. Ani jsme nedoufali v takový úspěch, ale povedlo se a zájem je obrovský, máme členy různých národností, ženy. Bohužel peníze na financování baseballového hřiště pomalu ubývají, a proto bychom chtěli požádat o pomoc Vás. zdroj: HitHit

V rámci podpory můžete mimo jiné získat klubovou čepici, případně dres, či podepsaný míč. Více informací najdete na HitHitu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..