ČeskoMB

EXL: 4. zápas mezi Hrochy a Tempem vítěze zatím nepoznal

Ve čtvrtek pokračovala série mezi brněnskými Hrochy a pražským Tempem dalším zápasem. Ten ale ani po deseti směnách vítěze nemá a fanoušci si musí počkat na jeho rozuzlení.

Hosté z Prahy začali na kopci s Markem Minaříkem, který se v první směně trochu trápil a hodil v ní 40 nadhozů. Díky tomu, že rozdal 4 mety zdarma, pustil domácí do vedení 2-0.

Na domácím kopci startoval Tomáš Ondra, který byl tři směny perfektní a nepustil v nich na metu ani jednoho hráče. Jenže ve čtvrté si připsali hit hned první dva pálkaři. A protože druhý Martin Červenka poslal míč až za plot, tak bylo vyrovnáno.

V páté směně to byli ale opět domácí, kteří dokázali přidat další doběh, když Vojtěch Menšík stáhl Tylera Smitha. Jenže Tempo má v sestavě výborně hrajícího Červenku, který hned v další směně druhým homerunem vyrovnal na 3-3.

V šesté směně Tempo stáhlo z kopce Minaříka a na dvě směny jej nahradil Tadeáš Kalčev. Ten si vedl velmi dobře a za tuto dobu nepovolil ani jeden hit, případně metu zdarma. Od osmé směny jej pak vystřídal další reliever Jhonny Duran. To Tomáš Ondra vydržel na kopci až 7 směn, ve kterých rozdal celkem 11 strikeoutů. Od osmé směny jej nahradil Matthew Gilbertson, který obvykle nastupuje jako startér.

Protože nadhazovači do konce deváté směny další body nepovolili, tak se šlo do nastavení. I v desáté směně ale měli muži na kopci navrch nad pálkaři, tak ani tato přidaná směna další body nepřinesla. Fanoušci se tak těšili na další inning, jenže ten nepřišel, protože rozhodčí utkání pro tmu přerušili. Duel se tak bude dohrávat až další den. (s největší pravděpodobností před startem případného pátého utkání v Praze)

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..