MBMLB

MLB: Justin Verlander se vrací do Houstonu

New York Mets se před koncem přestupového období v MLB zbavují svého dalšího nadhazovačského esa. Po Maxi Scherzerovi se totiž z týmu stěhuje také Justin Verlander. Ten se vrací do známého prostředí, protože po zybtek sezony bude oblékat dres Houston Astros.

Verlander přitom přišel do New Yorku v letošní offseason, kdy podepsal dvouletý kontrakt na 86 milionů dolarů s opcí na rok 2025. V této sezoně si anvíc nevedl vůbec špatně, když měl ERA 3.15 a WHIP 1.145. V neděli navíc zaknihoval 250. výhru v kariéře v MLB. Předešlou čtaci v Houstonu odstartoval Verlander v roce 2017, kdy přišel do týmu z Detroitu a Astros pomohl k výhře ve Světové sérii.

Co znamená odchod Scherzera a Verlandera pro Mets? Evidentně majitel Steve Cohen a generální manažer Billy Epler usoudili, že bezbřehé utrácení peněz za hvězdy není zárukou postupu do playoff. Podle nedělních vyjádření Eplera to navíc nevypadá, že Mets budou letos příliš agresivní na hráčském volném trhu. To by také znamenalo, že zvěsti o možném příchodu Shoheie Ohtaniho do Mets za částku přesahující 500 milionů dolarů asi nebudou mít blízko pravdě.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..