ČeskoMB

Vladimír Chlup se přesouvá do pražského Tempa

Po konci v Eagles Praha má Vladimír Chlup nové angažmá. Jak sám potvrdil v podcastu “Pocem, kam deš”, tak od nové sezony bude působit v nedalekém Tempu. Tam ale nebude zastávat pozice manažera A-týmu.

Informace o přesunu Vladimíra Chlupa do Tempa se v baseballové komunitě nesla již několik týdnů a nyní je tento přestup realitou. “Láďu dlouho známe a dlouhodobě jsme spolu spolupracovali, protože s Eagles společně poádáme mnoho turnajů. Není asi žádným překvapením, že se na nás obrátil, jestli ybchom neměli zájem ho zapojit,” potvrdil nám generální manažer klubu Lubomír Čuhel.

Možná je trochu překvapením, že Vladimír Chlup nebude v Tempu manažerem A-týmu, ale jeho hlavním úkolem bude správa areálu. “My máme velký areál a práce, kterou odváděl na Eagles kolem areálu byla výborná. My potřebujeme co nejvíce rukou, aby se nám to dalo dohromady. Jeho primární assigment je správcovská pozice,” vysvětluje Čuhel, ale nevylučuje zapojení zkušeného trenéra i  u mužského týmu. “Samozřejmě Láďa dokázal v českém baseballu po sportovní stránce dost, takže ho využijeme i jako trenéra. Na začátku počítáme s tím, že nám pomůže i pri A-týmu. Nikdy není dostatek ruk pro házení BP a pomoc při tréninku. Ale co se týče vyšší pozice v trenérském týmu je to spíše mládež.”

EDIT: Původně jsme v článku psali, že do Tempa přestupuje i Marek. Tuto informaci uvedeme na pravou míru v dalším článku.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..