ČeskoMB

EXL: Nuclears znovu našli recept na Draky

Ve čtvrteční televizní předehrávce baseballové Extraligy přivítali na svém hřišti Třebíč Nuclears obhájce titulu Draky Brno. Tým z Vyšočiny měl před tímto utkání nepříliš dobré výsledky, když z předchozích pěti duelů zvítězil pouze jednou. Jenže domácí ukázali, že to na Draky umí a porazili je i ve třetím vzájemném souboji v sezóně.

Třebíč se v zápase znovu mohla opřít o výborné výkony nadhazovačů. Startující Lukáš Hlouch povolil soupeři pouze jeden doběh v 5.1 odházených směnách. Když se v šesté směně dostal pod tlak, tak tým uklidnil Cameron Liss, jenž ve zbytku zápasu nepovolil žádný další doběh.

Jhenderson Hurtado na kopcu Draků také předvedl výborný výkon a připsal sidalší kvalitní start. Ani jeho 11 strikeoutů v sedmi směnách však hostům k výhře nepomohlo. Ve čtvrté směně totiž Ryan Johnson nejdříve stáhl první bod utkání, aby jej posléze stáhl pro druhý Jan bilíček. V páté směně pak Nuclears navýšili na 3-0 po chybném příhozu Martina Perničky.

Jediný doběh hostí stáhl třímetovým odpalem Michal Šindelka v šesté směně, ale závěrečné slovo měli domácí. Ti se ještě ejdnou prosadili v dohrávce osmé směny, kdy na kopci Draků stál Tomáš Hrbek.

Třebíč tak proti Drakům v letošní sezóně drží stoprocentní bilanci. Poslední dva vzájemné duely se ale odehrají ve YD Areně v Brně a Draci tak budou mít šanci soupeři prohry oplatit.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..