ČeskoMB

EXL: Šimon Drápela zatím vede v hlasování All Star Game

Již necelý týden probíhá hlasování fanoušků do extraligového výběru pro letošní All Star Game. Protože tato anketa končí již za 10 dní, tak jsme se podívali na to, jak to v ní zatím vypadá.

Překvapivě nejvíce hlasů na jedné pozici má aktuálně mladý Šimon Drápela. Toho si na pozici catchera přálo v době psaní článku již 163 fanoušků. Na žádné z dalších pozic nemá nikdo alespoň 100 hlasů. Nejblíže této cifře je Ali Ascanio, jenž momentálně vede hlasování na pozici startujícího nadhazovače. Zdá se tedy, že v anketě jsou hodně aktivní fanoušci Tempa, kteří chtějí mít na domácím hřišti ve výběru Extraligy své zástupce. Kromě obou zmíněných momentálně vedou Marek Minařík jako DH a Michal Zelenka na první metě.

Nejtěsnější souboj momentálně svádějí hráči na pozicí střídajícího nadhazovače. Tam mají v tuto chvíli stejný počet hlasů Cameron Liss a John Hussey. Oba byli zvoleni 35 fanoušky. Hrdina loňské All Star Game Pavel Jozek v levém poli vede jen o čtyři hlasy před Jakubem Mánkem z Ostravy. Paradoxem je, že Pavel Jozek má více hlasů (66) jako střední polař, ale tam ztrácí dvacet hlasů na Daniela Ondrouška.

Hroši mají momentálně na prvních pozicích hlasování ještě další dva hráče. Matěj Menšík vede mezi hráči v pravém poli a Tyler Smith má náskok tří hlasů na spojce.

Loňští mistři Draci Brno mají aktuálně na první pozici pouze dva hráče. Na třetí metě Jakub Winkler a na druhé metě Martin Červenka.

Pokud jste ještě nehlasovali, tak se rozhodně zapojte. Jak můžete vidět, tak každý hlas je důležitý. Hlasovat můžete na adrese extraliga.baseball.cz/allstar

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..