MBMLB

MLB: Dylan Cease zaznamenal no-hitter

Nadhazovač San Diego Padres Dylan Cease odehrál ve čtvrtek parádní zápas proti Washington Nationals. Ten korunoval tím, že soupeři nepovolil ani jeden hit a výrazně se podepsal pod výhru 3-0.

Startér San Diega povolil metu zdarma již v úvodní směně zápasu. V té chvíli již ale jeho tým vedl 3-0, když Ha-seong Kim vyčistil obsazené mety.

Od této chvíle již ale utkání patřilo nadhazovačům, zejména hostujícímu startérovi. Ten navázal na své předchozí dva starty, kdy pokaždé hodil minimálně 8 strikeoutů a povolil maximálně 1 hit. Ve čtvrtek k nim přidal další a je tak jediným nadhazovačem moderní éry MLB, jemuž se to povedlo.

V utkání proti Washingtonu k no-hitteru potřeboval 114 nadhozů a zaznamenal svůj první no-no v kariéře. Přitom v září 2022, kdy působil v Chicagu White Sox, mu chyběl k tomuto zápisu v utkání proti Minnesotě jediný out. Tehdy jej o něj připravil Luis Arraez, jenž byl nyní na hřišti jako spoluhráč.

“Člověče,” řekl Cease po skončení utkání. “Neuvěřitelné. Je to bláznivé.”

Pro Padres je to druhý no-hitter v klubové historii. Ten první přitom přišel docela nedávno, když dlouholeté čekání zlomil v dubnu 2021 Joe Musgrove.

MLB: Joe Musgrove odháezl první no-hitter historie Padres
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..