ČeskoMB

Boris Večerka již není na soupisce Arizony DiamondBacks

Před necelými dvěma lety měli čeští baseballový fanoušci velký důvod k radosti. Krátké období, kdy žádná z organizací MLB neměla Čecha na soupisce skončila podpisem Borise Večerky s Arizonou DiamondBacks. Zdá se, že i toto spojení dočkalo svého konce. Dle oficiálních stránek MiLB byl český nadhazovač propuštěn ze služeb farmářského celku Visalia Rawhide.

Mladý český nadhazovač bohužel neměl to štěstí, aby si zahrál alespoň jeden oficiální zápas za některý z farmářských celků. Jeho kariéru totiž zastavilo zranění a všichni doufali, že rok 2024 by mohl být tím, kdy se znovu objeví na kopci. Koncem května dokonce Česká baseballová asociace na svých sociálních sítích zveřejnila video, v němž avizovala možný návrat Večerky do hry.

Jenže v červenci přišel další nepříjemný šok, když Boris Večerka na svém instagramu zveřejnil fotku po operaci pravé ruky s nápisem “Já se vrátím…” Naděje na jeho návrat na kopec v této sezóně se tak rozplynuly.

Navíc koncem září jej Visalia Rawhide vyřadila ze soupisky úplně a zdá se, že putování Borise Večerky v této organizaci je u konce. Nám nezbývá než doufat, že se mladý nadhazovač brzy zotaví a my jej budeme moct znovu sledovat na kopci v baseballovém utkání.

Bohužel Česko tak nyní znovu nemá ve strukturách organizací MLB žádného hráče a my si musíme počkat na další podpis.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..