MBMLB

MLB: Yankees vyhráli nad Clevelandem i druhý zápas

New York Yankees předvedli v úterním večeru v Bronxu vítězné představení, když v druhém zápase finále Americké ligy zvítězili nad Cleveland Guardians 6:3. Tím si zajistili vedení 2:0 v sérii, která se nyní přesune do Clevelandu.

Yankees se ujali vedení zásluhou Aarona Judge. Ve druhé směně totiž Bryan Rocchio nechytil vysoký míč, který Judge odpálil, což vedlo k prvnímu bodu. Poté, co byl Juan Soto úmyslně prošel, přinesl Judge další bod obětí na vysoký míč. Ve druhé směně tak už Yankees vedli 3:0.

V sedmé směně, při skóre 4:2, pak Judge trefil rozhodující dvoubodový homerun na střední pole, což navýšilo vedení Yankees na 6:2. Tento homerun, první Judgeův v této sérii, znamenal explozi radosti vyprodaného Yankee Stadium.

Gerrit Cole, startující nadhazovač Yankees, odehrál jen 4.1 směny, než ho s obsazenými metami manažer Aaron Boone vystřídal. Cole předvedl nevyrovnaný výkon, když sice zaznamenal čtyři strikeouty, ale také povolil čtyři mety zdarma a šest hitů.

Guardians, kteří se spoléhají na svůj silný bullpen, se snažili udržet krok, ale jejich startující nadhazovač Tanner Bibee odešel ze hry již po necelých třech směnách. V sedmé směně pak Hunter Gaddis povolil Judgeovi rozhodující homerun, čímž zpečetil osud svého týmu.

Rozhodující momenty zápasu ukázaly, že Yankees dokážou využít každé příležitosti, kterou soupeř nabízí. Cleveland Guardians mají sice silný bullpen, ale nedokázali zastavit ofenzivu Yankees, která je nyní dovedla k vedení v sérii 2-0.

Pro Guardians bude další zápas výzvou. Yankees se ujali vedení v sérii a nyní mají šanci rozhodnout v Clevelandu. V případě, že se jim to povede, tak se můžou těšit na boje ve Světové sérii.

Guardians vs. Yankees ALCS Game 2 Highlights (10/15/24) | MLB Highlights

Guardians vs. Yankees ALCS Game 2 full game highlights from 10/15/24, presented by @evanwilliamsbourbon Don’t forget to subscribe! https://www.youtube.com/mlb Follow us elsewhere too: Twitter: https://twitter.com/MLB Instagram: https://www.instagram.com/mlb/ Facebook: https://www.facebook.com/mlb TikTok: https://www.tiktok.com/@mlb Check out MLB.com daily to watch the MLB.TV Free Game of the Day! https://mlb.com/freegame Visit our site for all baseball news, stats and scores!

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..