MLB

Kevin Costner natočí další baseballový film

Snad každý baseballový fanoušek viděl filmy Hřiště snů, Durhamští Býci nebo Hra snů. Ve všech zmíněných měl prsty Kevin Costner. Ten včera v show Larryho Kinga oznámil, že natoší ještě jeden film o baseballu.

 

V průběhu interview Kevin o baseballových filmech řekl následující: Všechny jsem si je užíval. Ještě jeden plánuji. Musí být o Cubs. Já nevím, musím to mít napsané." Je to dobrá zpráva pro fanoušky Cubs? Jsou tady dvě možnosti. Kevin čeká na vysněný titul Chicaga Cubs nebo že mu někdo dodá zajímavý materiál.

Již jednou se stalo, že se sportovní film upravoval podle vývoje baseballové sezony. Stalo se tak při natáčení romantické komedie Fanaticky zamilován. V něm režisér zareagoval na fantastický obrat Red Sox ve čtvrtém zápase ALCS 2004 proti New York Yankees a neplánovaně jej zařadil do filmu. Jak každý ví, tak v daném roce nakonec Red Sox po dlouhém čekání vyhráli Světovou sérii. Pomůže tedy vyjádření Kevina Costnera k tomu, aby se dočkali také fanoušci Cubs? To by pak byl skvělý materiál pro hollywoodský trhák.

No Title

I’m literally in love with this movie! I’ve seen it about 4 times in the past 2 weeks! If you haven’t seen it, I definatly recommend it! But then again, I really love Jimmy Fallon so maybe I’m a little bias. Get Jimmy to see this?! Please tweet him @jimmyfallon!

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..