MLB

Souza foul ballem nepříjemně zranil fanynku

Tampě se na začátku sezony nedaří dle představ svých ani fanoušků. V pátečním utkání navíc Steven Souza nešťastně trefil mezerou v ochranné síti fanynku, kterou pak musela odvézt záchranná služba.

 

Hrála se sedmá směna a Rays stále ztráceli na White Sox. Do pálkařského boxu se postavil Steven Souza a jeden z nadhozu trefuje tak, že letí směrem k domácímu dogoutu. Ten si však našel malinkou skulinku v ochranné síti a trefuje do oka fanynku sedící ve druhé řadě. Okamžitě se k ní seběhla lékařská pomoc a po svém stavu na pálce přišel její stav zkontrolovat také sám Steven.

"Vypadalo to, že jsem ji trefil přímo do oka," řekl Steven novinářům po zápase. "Nebyl to příjemný pohled. Budu se za ni modlit a doufám, že bude v pořádku. Byla schopna se mnou mluvit a říct mi několik vět."

Touto mezerou pro fotografy proletěl míč:

Pro Rays to celkově nebyl šťastný zápas. Již ve čtvrté směně se při chytání vysokého odpalu ve středním poli srazili Logan Forsythe a Kevin Kiermaier. Oba pak kvůli zranění museli být vystřídáni. U Kiermaiera bylo podezření na otřes mozku, ale sám hráč byl po utkání optimistický. "Uvidíme, jak se budu cítit zítra ráno. Nemám závratě ani žádný z příznaků otřesu."

Jeho spoluhráč Forsythe má po srýžce pohmožděniny na levé noze. Po incidentu odkulhal s bolestivou grimasou do dogoutu. Ani v jeho případě zranění nebude nějak vážne. "Mohlo to být horší," krátce komentoval Logan svůj akutální zdravotní stav.

Srážka hráčů Rays:

Sale si připsal shutout

Zápas s Rays zastihl ve velmi dobré formě nadhazovače White Sox Chrise Salea. Ten odházel všech devět směn a soupeři povolil pouze dva hity. Soupeře tak udržel na nule a připsal si druhý shutout své kariéry v MLB.

Chris pochází z Floridy a na zápas se tak přišlo podívat mnoho jeho známých a rodina. "Přišlo mnoho mým přátel a mnoho příbuzných," neskrýval nadšení po zápase. "Vždycky se před nimi snažím hrát velmi dobře."

White Sox tak i díky výkonům nadhazovačů zažívají hodně povedený vstup do sezony, když z prvních deseti utkání prohráli pouze dvakrát. V Centrální divizi American League jim aktuálně patří první příčka před Kansas City Royals, kteří mají stejnou bilanci výher a proher.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..