MLBNázory

Jaká bude budoucnost Miami Marlins?

Po tom, co Miami Marlins skupina investorů kolem Dereka Jetera nastal výprodej hvězdných hráčů. A proto se mnoho lidí ptá, kam tím Jeter a spol. směřují. 

 

Po odchodu Dee Gordona, Giancarla Stantona a Marcella Ozuny začali sociálními médii kolovat vtipné koláže, které si dělali srandu z kroků Dereka Jetera. Naopak samotní fanoušci Marlins se na tyto kroky dívají spíše s nedůvěrou. Klub všechny výměny zatím komentuje nutností týmového rebuildingu. Na druhou stranu však ani jedna z vyměněných hvězd nedosáhla věku třiceti let a na vrcholu odehrají ještě několik sezon. 

[lockercat]Navíc odchod této trojice nemusí znamenat konečnou. Ačkoliv již klub zveřejnil zprávu, že nehodlá vyměnit další důležité hráče, tak je možné, že se tak stane. Tentokrát však z vůle samotných baseballistů. Médii již totiž proběhly zprávy, že catcher J.T. Realmuto není spokojený se směřováním organizace a požádal klub o výměnu. Dalším hráčem, který by mohl zažádat o výměnu je Christian Yelich. Ten se měl údajně sejít s novým vedením Marlins a nechat si vysvětlit vizii klubu. 

Skutečné plány Marlins jsou stále trochu tajemstvím. Organizace zveřejnila, že chce postavit mužstvo kolem zbývajících zkušených hráčů, které obklopí talentovanými mladíky. Na druhou stranu se někteří novináři domnívají, že tímto vyhlášením jen nechtějí dát najevo ochotu vyměnit i další stávající hvězdy, čímž by si stížili pozici při vyjednávaních. Každopádně zatím to vypadá, že příští rok fanoušky Miami nečeká hvězdná sezona. Na druhou stranu tento rebuilding může v budoucnu přinést Marlins další vítězství ve Světové sérii. Podobně, jako jsme to viděli v Houstonu.[/lockercat]

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..