ČeskoMB

Ondřej Satoria hvězdou hudebního videoklipu

Ostravský baseballista a reprezentant Ondřej Satoria se stal jednou z hlavních postav nového videoklipu interpreta Constantine. Ta v písničce “Budem mít” přináší také množství záběrů ze zápasu Arrows Ostrava.

Umělěc Constantine je původem právě z Moravskoslezského kraje a na svém kontě má již několik zajímavých písní. A tu poslední se rozhodl spojit právě s baseballem. Jak pro náš server samotný umělec přiznal, tak baseball se mu k melodii hodil z důvodu, že písnička ma “latinskoamerický vibe a je pozitivní.”

A jak se stal Ondřej Satoria hlavní postavou videoklipu? “Nápad se zrodil asi tak, že mě oslovila kamarádka, že dělá videoklip pro kluka, který v tom klipu zpívá a vydává nějakou svou první desku.,” řekl pro náš portál ostravský nadhazovač. “Řekla mi, že má takovou a takovou představu a co v tom asi tak bude a jelikož se s ní dobře znám, tak jsem ji říkal i své připomínky a co si myslím, že by mohlo vypadat dobře atd.. Chtěla to udělat ze světa baseballu, protože je to při ni zajímavý sport a myslí si, že se to k té písničce hodí. Byla i na prvním zápase Czech Series, kde vlastně můžete vidět záběry přímo ze zápasu a potom se to vlastně takhle sestříhalo všechno do kupy.”

Spojení příjemné melodie, shotů z baseballového zápasu a Ondřejův herecký výkon dávají dohromady velmi zajímavou podívanou, která rozhodně zaujme hlavně mladší publikum.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..