MBMLB

Red Sox propustili Alexe Coru

Boston Red Sox potřebovali pouze jeden den po oznámení trestu pro Astros na to, aby se rozhodli propustit Alexe Coru. Ten byl totiž asistentem manažera v Houstonu v roce 2017 a o rok později dovedl Boston jako manažer k výhře ve Světové sérii. Jenže jak se ukazuje, tak také Red Sox si v tomto roce pomohli kradením signálů a dá se očekávat, že Coru by trest od MLB neminul.

Alex Cora byl dle zpráv nedílnou součástí nelegálního kradení signálu v Houstonu a mnozí se ptali, proč nebyl také potrestán. Bostonu tak nezbývalo nic jiné, než se rozloučit se svým manažerem již nyní, než čekat až na samotný trest od vedení soutěže. Na jméno nového manažera Red Sox si však budeme muset chvilku počkat.

Kromě Alexe Cory se mluví také o tom, jestli k podobnému kroku sáhnou i New York Mets, které v letošním roce povede Carlos Beltrán. Ten byl také součástí Houston Astros v sezoně 2017 jako hráč. V tomto případě však asi bude klub postupovat jinak. Přeci jen se MLB rozhodla v této kauze netrestat samotné hráče a Beltrán by tak mohl být v klidu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..