MBMLB

Kauza kradení signálů Red Sox 2008 bude brzy vyřešena

Šetření kolem kradení signálů Boston Red Sox v roce 2018 (psali jsme) pravděpodobně již brzy bude ukončené. Komisař MLB Rob Manfred se podle agentury Associated Press nechal slyšet, že jej ukončí předtím, než tačnou přípravné kempy.

Ačkoliv Manfred nesdělil přesný datum, tak můžeme odvodit, že vyšetřování je opravdu v závěru. Pitchers and catchers report Red Sox bude již 11. února a první týmový trénink je naplánovaný na 17. února. Případné tresty by opět měly minout hráče, protože MLB, stejně jako v případě Astros 2017, dala hráčům v této kauze imunitu.

Red Sox již mají favority na nového manažera

Právě probíhající šetření a skandál Astros měl na svědomí i ukončení spolupráce s Alexem Corou. Nyní již Red Sox mají za něj náhradu. Tu ale oznámí až po skončení šetření. Podle zámořských médií zalovili ve svých vodách a vybrali si jednoho ze svých stávajících zaměstnanců. S největší pravděpodobností se ním stane Ron Roenicke, který v letech 2011-2015 působil na této pozici v Milwaukee Brewers. V uplynulém roce byl asistentem Alexa Cory.Pokud by byl nějakým způsobem Roenicke potrestán od vedení MLB, tak by měl na pozici manažera nastoupit Carlos Febles. Ten loni působil jako trenér na třetí metě.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..