MBOstatní

Manny Ramirez se chce vrátit do CPBL

Bývalá hvězda Major League Manny Ramirez (47) o sobě dala znovu vědět. V rozhovoru pro deník Taiwan Times přiznal, že by se rád opět podíval do tchajvanské profesionální ligy CPBL.

Ramirez v rozhovoru řekl, že aktuálně je jeho cílem najít si místo v této soutěži. “Až mně svědí ruce, jak bych chtělá stát v pálkařském boxu a opět soutěžit,” nechal se slyšet populární Manny. “Také mi chybí být ve společnosti spoluhráčů a pozápasové večeře.”

Manny také přiznal, že aktuálně má několik nabídek z nezávislé profesionální Atlantic League, ale protože tá se letos možná nerozehraje, tak nyní preferuje působení na druhé straně Pacifického oceánu. Pro tohoto osmačtyřicetiletého veterána by to nebylo nic nové. V minulosti již na Tchaj-wanu působil, když v roce 2013 oblékal dres EDA Rhinos (dnešní Fubon Guardians) a zanechal výraznou stopu. V jednačtyřiceti letech totiž dosáhl pálkařského průměru .352. Nyní by však chtěl působit jako hrající trenér. Nedávno se v jeho souvislosti také mluvilo o tom, že by rád působil jako hrající trenér v italské Serie A1.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  I přes slušný výkon proti Hrochům si Sokolové z víkendu odnášejí prohru v sérii 0:3 na zápasy

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..