MBOstatní

Na WBC 2021 by Španělsko mohl reprezentovat José Bautista

Ačkoliv se kvalifikace na nadcházející turnaj World Baseball Classic prozatím přesunula z původního březnového termínu na neurčito a ve hře je také její zrušení, tak se zdá, že Španělsko by mohlo mít velmi zajímavou posilu. Reprezentační dres španělské reprezentace by totiž mohl obléct José Bautista. Tuto informaci dnes přinesl nizozemský server Dutch baseball hangout.

Jak ale server upozorňuje, hodně bude záležet na tom, jestli by Bautista dostal pozvánku do reprezentačního výběru Dominikánské republiky. Pokud by se tak nestalo, tak jeho cesta k týmu Španělska by byla otevřená. Tuto informaci měl potvrdit sám hráč.

Protože jsou pravidla pro případnou reprezentaci na turnaji World Baseball Classic mnohem volnější, než je tomu při jiných mezinárodních turnajích, tak Bautistovi stačí, že Bautistův otec je původem ze Španělska. Fanoušci baseballu na PYrenejském poloostrově tak nyní budou netrpělivě vyčkávat, jestli se tedy kvalifikace na World Baseball Classic na podzim nebo příští jaro odehraje. Pokud ano, tak by měli ve svém týmu hráče s dlouholetými zkušenostmi v nejlepší baseballové lize světa.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!
Psali jsme...  ČBA started 2024 All Star Game voting

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..