MBOstatní

Po vzoru MLB v ČR vzniká Májová Liga 2020

Ačkoliv již vidíme světlo na konci tunelu (víceméně víme, kdybychom se mohli nejpozději vrátit na hřiště), stále to ještě chvíli potrvá. Nástup eSportu v České republice v posledním roce byl velice razantní. Baseball, prostřednictvím MLB The Show, nechce zůstat pozadu a nově vzniklá platforma Euro The Show Leagues nabízí všem řádně registrovaným členům ČBA a majitelům hry MLB The Show 20 příjemné zkrácení doby do začátku baseballové sezóny prostřednictvím Májové Ligy 2020.

Májová Liga 2020 je soutěž dvojčlenných týmů registrovaných hráčů u ČBA v MLB The Show 20 na herních konzolích Playstation 4. Co to přesně znamená? Najdi si spoluhráče v klubu, který má koupenou MLB The Show 20 a má chuť porovnat své herní dovednosti v MLB The Show 20 a chce hrdě reprezentovat svůj baseballový klub! Zaregistrujte se emailem na adrese info@EuroTheShow.eu (poskytněte nám své celé jméno, Playstation ID a rozhodněte kdo z Vás bude nasazený jako č. 1 a kdo jako č. 2). Následně Vám pošleme informace, co je třeba udělat a zapojíme Váš tým do soutěže.

Registrace spouštíme s tímto článkem. S registrací končíme již 27.dubna s tím, že vše nachystáme do konce dubna tak, abyste mohli začít se soutěží 1. května. Vítěze chceme znát do konce května.

Veškeré informace o Májové Lize 2020 najdete na internetových stránkách na adrese https://eurotheshow.eu/majova-liga-2020/. Kontaktujte nás pro případné další dotazy a pro registraci týmů do Májové Ligy 2020!

Pojďme si zkrátit čekání na start baseballové sezóny 2020 #BeReadyToBeBack.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..