MBOstatní

CPBL: 1.5. Preview

Také pro dnešní sváteční den tady pro vás máme preview obou zápasů tchajvanské CPBL pro lepší orientaci a zážitek ze hry. Nechybí ani odkaz na přímé přenosy v anglickém jazyku.

12:35 Rakuten Monkeys – Chinatrust Brothers

Embed from Getty Images 

Tento zápas slibuje velmi zajímavý duel nadhazovačů. Obzvlášť hostující startér Ariel Miranda v dosavadním průběhu sezony válí, když ve třech utkáních zaznamenal 2 výhry a ERA 1.50. Nyní však poprvé bude stát proti silnému lineupu Monkeys. Nejnebezpečnějším mužem v dresu domácích je jednoznačně Yu-Hsien Chu(#85), který vede statistiky pálkařů s pálkařským průměrem .514 a osmi homeruny.

Domácí pošlou na kopec Lisalverta Bonillu. ten naskočí do třetího utkání v sezoně. Zatím co v prvním zápase předvedl velmi dobrý výkon, tak ve druhém umožnil hráčům Uni-Lions 6 doběhů a dovolil jim nastartovat obrat z 2-7 na 8-7. Pokud by ale Monkeys dnes zvítězili, tak by to pro klub bylo nejen desáté vítězství v sezoně, ale již tisící výhra v CPBL, do které vstoupili v roce 2003 jako First Bank Agan!, později se přejmenovali na LA NEW Bears a ještě loni vyhráli titul jako Lamigo Monkeys.

Stream: twitter.com/i/broadcasts/1BRJjQQogkaGw

12:35 Uni-Lions – Fubon Guardians

Embed from Getty Images 

Tento zápas nabídne srovnání zkušenosti a mládí. Domácí startér Cheng-Yen Chiang si jde spravit chuť po svém nepovedeném startu proti Monkeys, kdy povolil soupeři 9 doběhů ve čtyřech směnách.

Naopak hosté postaví na kopec Henryho Sosu, který loni v CPBL zářil a fanoušci i novináři o něm mluvili jako o nejlepším nadhazovači v historii soutěže. Letos ale Sosa neukazuje stejné kvality, jako v minulém roce, ale rozhodně se nedá říct, že by předváděl špatné výkony. Ve třech předchozích startech vydržel na kopci pokaždé minimálně 6 směn. Rozhodně to s ním domácí pálkaři nebudou mít jednoduché.

Stream: twitter.com/i/broadcasts/1OyKAYYkjpNKb

 
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..