MBOstatní

CPBL: 9.5. Preview

V pátek se na Tchaj-wanu poprvé hrálo s tisícovkou fanoušků v ochozech a jinak tomu nebude ani v sobotu. Pojďme si proto představit dnešní program.

11:05 Chinatrust Brothers – Rakuten Monkeys

V pátečním duelu se utkali dva levoruké esa obou celků a dle předpokladů z toho byl skvělý souboj, z kterého vzešel jako vítěz Ariel Miranda. Dnes nás čeká další bitva zahraničních nadhazovačů, tentokrát oba hází pravou rukou. Hosté vsadí na Lisalverta Bonillu, který letos ukazuje velkou bojovnost a hlavně výdrž. V každém ze svých předchozích startů odházel minimálně 106 nadhozů. Monkeys budou od něj potřebovat, aby i dnes vydržel na kopci co nejdéle, protože jejich bullpen zatím nevypadá úplně dobře. To domácí Esmil Rogers bojuje o své místo v A-týmu. Naposledy vydržel na kopci pouze 8 outů a povolil soupeři 8 doběhů. Pokud vyhoří i dnes, tak je možné, že jej tým pošle na farmu a nahoru vytáhne Mitche Livelyho.

Stream: twitter.com/ELTASports

11:05 Fubon Guardians – Uni-Lions

Lions se konečně dočkali a můžou od začátku nasadit na kopec Joshe Roenicka. Roenicke v jejich dresu zářil v předešlých sezonách, ale letos dlouho nemohli použít, kvůli tomu, že hráč po návratu z USA musel strávit povinný čas v karanténě. Svůj debut si odkroutil v neděli, kdy naskočil do utkání jako reliever a mohl se alespoň trochu rozházet. Domácí startér Kuo-Hao Chiang v minulém utkání proti stejnému soupeři zaznamenal svou první výhru v kariéře v CPBL, kdy v šesti směnách nepovolil ani jeden doběh. Dnes se bude snažit výkon napodobit a pomoct tak Guardians v postupu do horního patra tabulky.

Stream: twitter.com/i/broadcasts/1YpKkQzPBnmJj

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..