MBOstatní

KBO: V červenci se fanoušci vrátí na stadiony

Agentura Yonhap dnes napsala, že by se na stadiony jihokorejské KBO měli vrátit fanoušci v červenci. Přesné datum ještě není známé, ale již nyní víme, jaké omezení a pravidla budou pro fanoušky platit.

Jako první, o co budou fandové požádání bude, aby dodržoval social distancing a nesedali si jeden vedle druhého. Dále budou mít zákaz vstupu na stadion s jídlem, které zakoupili mimo. Tímto by měly kluby zabránit možnému šíření nemoci Covid-19, ale hlavně by jim to mělo pomoct po finanční stránce. Fanoušci by totiž mohli konzumovat pouze to, co si zakoupí přímo na stadionu.

Před samotným vstupem na stadion budou pořadatelé také měřit tělesnou teplotu všem příchozím a ti, co budou mít teplotu vyšší jak 37,5°C nebudou do areálu vpuštěni. Také vstupenky na zápasy bude možné platit pouze platební kartou.

Zajímavým zákazem, který bude platit v průběhu letošní sezony, je také zákaz alkoholických nápojů v ochozech. V Jižní Koreji jsou totiž fanoušci zvyklý nabízet alkohol lidem ve svém okolí a to by právě mohlo být jedním z potencionálních nebezpečí pro případný přenos nového typu koronaviru. 

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..