MBOstatní

Podpořte Milujeme Baseball

Když projekt Milujeme Baseball v roce 2014 vznikl jako stránka na Facebooku, tak jsem ani v nejodvážnějších snech nepředpokládal, že jednoho dne budu počítat fanoušky ve stovkách, nebo dokonce v tisících. Z 99% zastávám veškerou práci na chodu projektu sám a mnohdy je to náročné nejen časově, ale i po stránce technické, či finanční. Jediné, co mně v doposud pohánělo byla pouze věrnost čtenářů a také vaše povzbudivé komentáře, zprávy a telefonáty.

A tak ze stránky na Facebooku postupně vznikl web, další sociální profily, aplikace pro systém Android a mnoho dalšího. V posledním měsíci jsme navíc spustili i komentované přenosy z baseballové Extraligy a v hlavě mám mnoho dalších nápadů  a vizí.

Při jejich realizaci však již narážím na mnoho limitů. Jak časových, tak také finančních i technických. Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl spustit na webu předplatné. Věřím, že tak jako je pro vás samozřejmé předplatit si váš oblíbený tištěný magazín, tak využijete i této možnosti předplatit si web Milujeme Baseball. Zatím jsem se rozhodl pro cestu dobrovolnosti a neschovávat celý web za platební bránu, aby si obsah mohli přečíst i lidé, kteří by si to v placené verzi nemohli dovolit, nebo se o baseball teprve začínají zajímat.

Samozřejmě, že čím více vás předplatitelů bude, tím více možností se před námi otevírá a přinese to i další (a věřím i kvalitnější) obsah na webu. 

Věřím, že se mé rozhodnutí setká s pochopením a předem děkuji všem, kteří se stanou novými partnery tohoto projektu.

Více o formách členství ZDE

Ján Jabrocký
zakladatel Milujeme Baseball

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..