ČeskoMB

EXL: Dramatické derby skončilo výhrou Eagles

Jedním utkáním pokračoval ve středu program baseballové Nadstavby o titul. Městské derby mezi Eagles a Tempem nakonec nabídlo drama až do posledního nadhozu.

Oba manažeři poslali na kopec své mladé nadhazovače. Na straně Tempa zápas začínal Adam Vrubel, za hostující Eagles (ačkoliv se hrálo na jejich hřišti) Petr Vojta. A nevedli si vůbec špatně, když každý povolil soupeři 3 doběhy.

Poprvé od 12. června jsme na kopci mohli vidět Marka Minaříka, který nakonec doházel zbytek utkání na straně Tempa. A byl to také on, kdo si do statistik připsal prohru. O vítězi totiž rozhodla devátá směna, do které oba týmy vstupovaly za stavu 4-4. V jejím úvodu stáhl Jan Výbora pro pátý doběh Matěje Hejmu.

Eagles pak museli ještě zvládnout dohrávku směny. To dostal za úkol Vojtěch Bužga, který sice pustil na mety dva pálkaře, ale sám si pomohl třemi strikeouty. Eagles tak vstoupili vítězně do této důležité série, která může hodně napovědět, kdo postoupí do semifinále. Potvrdit to ale musí v pátek a v sobotu, kdy se hrají zbylé dvě utkání. Proti Tempu je ale rozhodně nečeká nic jednoduché.

 123456789 RHE
Eagles Praha110101001 5113
Tempo Praha010201000 4115

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..