MBOstatní

NPB: Soukromé Homerun Derby Yanagity ve Fukuoce

V uplynulém týdnu odehráli baseballisté Fukuoka Softbank Hawks šestizápasovou sérii proti Rakuten Golden Eagles. A celá série se změnila na soukromou party Yuki Yanagity.

Hvězdný vnější polař Fukuoky v šestizápasové sérii zaznamenal šest homerunů a vyšvihl se na druhé místo Pacifické ligy mezi homerunáři. Jeho největší chvíle přišla v pátečním duelu, kdy svým walk-off homerunem (nebo také sayonara homerun) rozhodl v desáté směně o výhře 2-1. Pro Hawks to bylo zároveň vítězství číslo 1000 na domácím stadionu.

【完全版】完全!完璧!超人ギータの劇的サヨナラ確信HR【神がかり的】

野球の神様って本当にいるのかもしれない。そう思わずにはいられないホームランを見た。もう言葉は不要だろう。延長10回、打席には福岡ソフトバンク・柳田悠岐。その全てを、あなたに。 <2020年パ・リーグ主催全試合を生中継!パ・リーグTVはこちら!> https://tv.pacificleague.jp/ptv/pc/ ✓パ・リーグ6球団公式情報をお届け …

Fanoušci Hawks se můžou radovat také z návratu Kodai Sengy. Skvělý nadhazovač totiž kvůli zranění ruky vynechal začátek sezony a svůj první letošní start si odkroutil v úterý, kdy odházel pět směn a povolil v nich 3 doběhy. A nadhozy Sengy opět lítaly rychlostí 100 mil v hodině. Fukuoka nakonec zvítězila 4-3.

Obhájci titulu z Fukuoky se tak po slabém vstupu do sezony trochu zvedli a nejlepšímu celky dosavadního průběhu soutěže uštědřili 4 prohry. Pro Golden Eagles to byla první prohraná série v tomto roce.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..