MBOstatní

CPBL: Rakuten Monkeys přivádí bývalého hráče Texasu

Rakuten Monkeys ve snaze zvýšit své šance na zisk prvního místa ve 2. fázi soutěže a tím pádem do finále, přivádí do týmu zkušeného šestatřicetiletého Američana Brandona Manna.

Brandon Mann již má bohaté zkušenosti s baseballem v Asii, když odehrál v japonské NPB v minulosti tři sezony. Naposledy oblékal dres Chiba Lotte Mariners. O rok dříve jej fanoušci mohli vidět i v nejlepší lize světa, ve které naskočil do sedmi utkání v dresu Texas Rangers s ERA 5.40. Původně Mann pro tuto sezonu opět podepsal smlouvu s Texasem, ale klub jej nakonec 1. června uvolnil ze svých služeb.

Rakuten Monkeys aktuálně potřebují posílit na nadhozu, protože ten je jejich největší slabinou. Po příchodu Manna se dá očekávat, že o místo přijde Elih Villanueva, kterému se moc nedaří a jeho ERA je 7.06. Monkeys by rádi navázali na sérii tří titulů. Letos ale do soutěže vstoupili pod novým majitelem a s novým hlavním koučem. A ačkoliv vstoupili do sezony absolutně dominantně, tak od poloviny 1. fáze šly jejich výkony dolů a nakonec je v boji první místo předstihli Chinatrust Brothers.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..