ČeskoMB

EXL: Tempo a Eagles v pátek zabojují o šanci na semifinále

V pátek se do závěrečného týdne Nadstavby o titul zapojí také další dva týmy, které jsou zatím mimo postupové příčky do semifinále. Jak Tempo, tak Eagles aktuálně ztrácí na čtvrté Hrochy jeden zápas. Ale mají jedno utkání k odehrání navíc.

Již v 17:00 naskočí Tempo proti Kotlářce, s kterou mají zatím letos negativní bilanci 0-2 na zápasy. Jenže v obou utkáních dokázali být baseballisté Tempa městskému rivalovi vyrovnaným soupeřem. Navíc se jim k výborným výkonům rozházel Jake Rabinowitz, který bude startovat na jejich kopci právě v pátek. Nevýhodou Tempa je, že pokud by Horši vyhráli alespoň jeden zápas proti Drakům, tak jim na postup nebudou stačit ani dvě výhry v této sérii.

Přidejte se do našeho fóra na Discordu. Rozebíráme v něm aktuální dění v Extralize, MLB, ale také v dalších světových soutěžích. Stačí kliknout na
https://discord.gg/rDMECf8

V lepší pozici jsou Eagles Praha, kteří mají v Nadstavbě lepší bilanci vzájemných duelů s Hrochy i Tempem. I tak ale potřebují k postupu do semifinále alespoň jedno vítězství. Pražský klub navíc čekají zápasy proti obhájcům titulu Arrows Ostrava. Ty ale letos v základní části dokázali porazit. bude zajímavé sledovat, koho v pátečním duelu pošle na kopec Vladimír Chlup. Tomáše Duffka si pravděpodobně nechá na domácí zápas a v Ostravě dá šanci někomu jinému. Třeba na kopci uvidíme samotného trenéra Eagles, který by mohl svými pomalými nadhozy překvapit ostravské pálkaře.

Páteční program

DatumHod.DomácíHostéNadhazovači
Pá 14. 8. 202017:00Tempo PrahaKotlářka PrahaRabinowitz vs Ercoli
 19:00Draci BrnoCardion Hroši BrnoR. Chroust vs Kucin
 19:00Arrows OstravaEagles Praha O. Satoria vs. ………..
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..