MBMLB

MLB: Cueto přišel o no-hitter po chybě spoluhráče

Velmi dominantní výkon předváděl nadhazovač San Francisca Giants Johnny Cueto v sobotním zápase proti Los Angeles Dodgers na Dodger Stadium. Až do šesté směny držel dokonce proti silnému lineupu no-hitter. O ten ale přišel v díky chybě spoluhráče.

V šesté směně totiž odpálil vysoký míč do levého pole Enrique Hernadez. Rutinní odpal měl původně snadnou kořistí Huntera Pence, jenže zkušenému veteránovi se míč ztratil ve světlech a nechal míč dopadnout za sebe. Kikému tak zapisovatelé přisoudili úspěšný odpal a Cueto tak přišel o zápis do historie.

“Johnny byl skvělý a vše mu fungovalo. Zkazit mu to je hrozný pocit. Zaslouží si lepší podporu,” sypal si pak popel na hlavu Hunter Pence. Sedmatřicetiletý Pence zatím prožívá hororovou sezonu. Letos se mu vůbec nedaří na pálce a jeho pálkařský průměr je katastrofálních .034, když má pouze jeden hit za 29 at-bat. K tomu nyní přidal i tuto obrovskou chybu v obraně. Nebude tedy s podivem, pokud jej Giants v nejbližších dnech vyřadí z hlavního týmu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..