MBOstatní

Terrell Joyce válí i ve Švédsku

Původně měl Terrel Joyce z Ostravy zamířit do německé Bundesligy. Kvůli pandemii nemoci Covid-19 to ale vypadalo, že se německá baseballová liga možná vůbec nerozběhne. Terrell Joyce tak nakonec zakotvil ve Švédsku, kde obléká dres Sölvesborgu.

V týmu Sölvesborg Firehawks se setkal také s dalším cizincem známým z české Extraligy. Dres obhájce titulu švédské ligy z roku 2019 obléká také Joe Wittig, jehož mohli fanoušci vídat na Eagles Parku. A oba předvádí výborné výkony. Obzvlášť Terrell Joyce uhranul místním fanouškům a Švédové již mluví o tom, že Američan je nejlepším hráčem, který kdy v lize působil.

Po deseti odehraných utkáních má Terrell Joyce pálkařský průměr .619, OBP .653 a SLG 1.214. Na svém kontě má také 3 homeruny. Joyce také odházel 12.2 směny s ERA 1.42. Joe Wittig má odházených přes 30 směn a jeho ERA je 2.08. V útoku má pálkařský průměr .405. I díky tomu je Sölbesborg po dvanácti odehraných zápasech jediným neporaženým týmem v soutěži.

V lize hraje také Alex Rubanowitz, který obléká dres celku Sundbybergs BSC. Jeho čísla jsou .447/.462/.553.

Přidejte se do našeho fóra na Discordu. Rozebíráme v něm aktuální dění v Extralize, MLB, ale také v dalších světových soutěžích. Stačí kliknout na
https://discord.gg/rDMECf8

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..