MBOstatní

Esport: V listopadu se rozehraje Podzimní liga. Přihlaste se již nyní!

Protože baseballová sezóna již skončila, rádi bychom prostřednictvím Euro TheShow Leagues platformy umožnili všem příznivcům baseballu sledovat jejich oblíbený sport i během „off season“. První soutěž pod hlavičkou Euro TheShow Leagues již proběhla v květnu prostřednictvím Májové Ligy. Tehdy se soutěžilo ve dvou kategoriích, v kategorii TheShow19 zvítězil Jindra Adamus, kategorii TheShow20 se bohužel nepodařilo dohrát.

Pro letošní zimu jsou plány Euro TheShow Leagues následující. V průběhu listopadu a prosince se odehraje tzv. Podzimní Liga. V průběhu vánočních svátku se vše připraví na lednový start Zimní Ligy, do které budou hráči přiřazeni na základě výsledků v Podzimní Lize a ve druhé polovině února a v březnu proběhne Jarní Liga, kde do jednotlivých divizí budou hráči přiřazeni zase na základě výsledků v Zimní Lize. Do Zimníi Jarní Ligy se však mohou zapojit i hráči, kteří se nezúčastnili Podzimní či Zimní Ligy.

Podzimní Liga 2020 je soutěž jednotlivců v MLB TheShow19 a MLB TheShow20, ve dvou herních módech MLB a Diamond Dynasty, na herních konzolích Playstation 4. Cílem je hrát ve skupinách po maximálně šesti hráčích v jednotlivých kategoriích systémem každý s každým jednou a nejlepší 4 budou postupovat do play-off. Určitě se budeme snažit směřovat zúčastněné hráče, aby poskytovali stream ze svých zápasů. Pokud byste se chtěli zapojit do Podzimní Ligy, nebo byste chtěli vědět více o celém projektu, stačí napsat na info@EuroTheShow.eu, a velice rádi Vám v co nejkratší době na Váš email odpovíme.

Registrace do Podzimní Ligy jsou již spuštěny od 13. října a termín ukončení registrací je 30. října. Hráči se registrují prostřednictvím emailu info@EuoTheShow.eu. Ihned potom dojde k rozdělení přihlášených účastníků do případných skupin a pro kategorie TheShow19 a TheShow20 MLB budou přihlášeným hráčům přiřazeny MLB týmy.

Veškeré informace o Podzimní Lize 2020 najdete na internetových stránkách na adrese https://eurotheshow.eu/podzimni-liga-2020/.

Pojďme si prodloužit podzim s Baseballem #PodzimniLiga20 !

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..