MBOstatní

Domingo Germán se podílel na kombinovaném no-hitteru

Nadhazovač New York Yankees Domingo Germán se letos kvůli trestu za domácí násilí v Major League Baseball neobjevil, ale v příštím roce bychom jej již v nejlepší lize světa vidět měli. Protože se potřebuje dostat do formy, tak nyní působí v dominikánské lize LIDOM. A jak se zdá, tak chuť hrát má velkou.

V pondělním utkání mezi Toros del Este a Tigres del Licey odházel Germán 4 směny, v niž soupeři nepovolil ani jeden úspěšný odpal. K tomu přidal 7 strikeoutů. Na jeho práci pak navázali Jenrry Mejia, Pedro Payano, Anthony GoseTim Peterson. Ani oni totiž pálkařům Tigres nepovolili hit a po konci utkání se mohli radovat z kombinovaného no-hitteru. Navíc v týmu Tigres hráli hráči jako Weligton Castillo nebo Sandy Leon, kteří mají dostatek zkušeností i z MLB.

Tento no-hitter je jubilejní desátý v zimní dominikánské lize LIDOM a druhý pro organizaci Toros del Este. Ten první je již hodně fousatý, když jej Toros zaznamenali 3. prosince 1990 proti Águilas Cibaenas. Navíc Toros tahají sérii třinácti výher v řadě, která začala ještě v minulé sezoně.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..