MBMLB

MLB: Arozarenův příběh se dočká zfilmování

Randy Arozarena byl jedním z velkých hrdinů letošního playoff a byl jedním z hlavních tahounů Tampa Bay Rays až do Světové série. Přitom na začátku sezony byl pro mnoho fanoušků neznámým nováčkem v dresu St. Louis Cardinals.

Jenže v červenci přišla jeho výměna ze St. Louis do Tampa Bay Rays v rámci trejdu, jehož součástí byl i zkušený José Martinez. Ten se ale na Floridě dlouho neohřál a ještě v srpnu jej Rays vyměnili do Chicaga Cubs. Za to mladý Kubánec vyrostl v hvězdu a v letošním playoff bořil rekordy, čímž si získal přízeň mnoha baseballových fanoušků. A nejenom jich. Jeho příběhu si všimli také filmové společnosti a jedna z nich se rozhodla jeho příběh natočit.

Agent Randyho Arozareny se měl domluvit se společností Wonderfilm Media na poskytnutí práv k natočení životopisního filmu o tomto baseballistovi. Wonderfilm Media již na svém kontě má filmy jako Instinkt lovce (s Nicolasem Cagem) nebo The Fanatic s Johnem Travoltou. V minulosti pro Netflix produkovali cenou Emmy oceněný sportovní dokument Unchained o freestyle motokrosu. Nově by k nim měl přibýt i film o Arozarenovi. Ten by se pak měl dostat do kin na podzim roku 2022 nebo na jaře 2023.

Film by měl zmapovat jeho útěk z Kuby až po angažmá v MLB, které přišlo přes krátkou anabázi v Mexiku. Vrcholem filmu bude Arozarenův skvělý výkon v letošním playoff. Spoluzakladatel Wonderfilmu Bret Saxon to popsal jako “skvělý příběh”. Fanoušci baseballu se tak můžou těšit na další zajímavý film z prostředí tohoto krásného sportu.

Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..