ČeskoMB

V posledním utkání na Tenerife Češi neudrželi vedení a prohráli 3-4

Již v pravé poledne nastoupili čeští reprezentanti ke svému čtvrtému a poslednímu utkání proti Španělsku v rámci čtyřzápasového turnaje na Tenerife. Nakonec se tak nestalo, když svěřenci Hynka Čapky prohráli o jediný bod.

Přitom Češi vstoupili do utkání velmi dobře. Na solo homerun Daniela Morena v první směně totiž v dohrávce odpověděli třemi doběhy. A mohlo jich být víc, jenže Španělé dokázali třikrát při plných metách zahrát out na domácí metě.

Boris Bokaj na kopci českého výběru pak předváděl velmi dobrý výkon, když ve čtyřech směnách soupeři povolil pouze dva úspěšné odpaly. Češi tak drželi vedení až do šesté směny, kdy Daniel Mondejar tříbodovým homerunem proti Lukáši Hlouchovi poslal Španělsko do vedení.

Češi se ale nevzdávali a v sedmé směně dokázali při dvou outech zaplnit všechny mety. Nakonec z toho vyrovnávající doběh nevydolovali a odnesli si těsnou prohru. Česká reprezentace ale dokázala být svému soupeři ve třech zápasech velmi vyrovnaným soupeřem a rozehraný soupeř to neměl jednoduché.

  1 2 3 4 5 6 7  R H E
 ESP 1 0 0 0 0 3 0  4 4 0
 CZE 3 0 0 0 0 0 0  3 3 3
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..