MBMLB

Změny v MiLB se začínají projevovat. Yankees oznámili změny farmářských týmů

V posledních měsících se stále víc skloňují a zmiňují změny farmářských lig pod hlavičkou Minor League Baseball. Jako první oznámila změny svých farmářských týmů organizace New York Yankees.

Reorganizace MiLB se dotkne dvou farem na úrovni Single A. Trochu překvapivě Yankees již nebudou využívat služeb farmářského celku Staten Island, který sídlil prakticky na dohled Yankee Stadium. Fanoušci ji budou znát ze známých fotek s výhledem na centrum New Yorku.

Další farmou, která již nebude mít na dresech nášivku Yankees, je tým Charleston RiverDogs. Oba kluby tak budou hledat domluvu s některou z dalších organizací MLB případně se zapojit do některé z nezávislých lig.

Po dlouhých sedmnácti letech nebude farma Double-A v Trentonu, ale stěhuje se do New Jersey, kde se Yankees domluvili se Somerset Patriots. Ti doteď působili v nezávislé Atlantic League. Naopak jejich nejvyšší farmou bude i nadále tým Scranton/Wilkes-Barre RailRiders, s kterým Yankees spolupracují již od roku 2007.

Další novou farmou Yankees budou Hudson Valley Renegades, kteří budou působit v nově definované úrovni High Single-A. Renegades byli v uplynulých letech farmou Tampa Bay Rays na úrovni Class A Short Season.

Yankees budou i nadále mít farmářský tým v Dominikánské republice.

Triple-ADouble-AHigh Single-ALow Single-ARookieZahraniční Rookie
Scranton/Wilkes-Barre RailRidersSomerset PatriotsHudson Valley RenegadesTampa TarponsGCL YankeesDSL Yankees
Podpoř nás za cenu jedné kávy! Nebo si kup náš merch!
Become a patron at Patreon!

Ján Jabrocký

Czech and Slovak baseball journalist.

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..